Vakre Aurora Borealis

Jeg driver å øver meg på å ta nordlysbilder for tiden. Noen blir ganske bra, andre mindre bra. Det er ganske vanskelig å få de bra bildene synes jeg, men øvelse gjør mester. Dette er tross alt min første nordlyssesong med ordentlig kamera. Heldigvis er det lenge til nordlyssesongen er over, så jeg har forhåpentligvis god tid enda til å øve meg. 

Bloggen i lokalavisen

God søndag!

For noen dager siden skrev jeg om kutt i båtrutene på hjemplassen min. Blogginnlegget har spredt seg ganske raskt, og jeg har hatt flere hundre personer innom de siste dagene. Jeg er utrolig glad for at saken har nådd så mange, og håper dette er med på å finne en bedre løsning. 

Noe av det jeg skrev i innlegget mitt er også blitt brukt som uttalelser i lokalavisen, Nordlys, Det er utrolig gøy, men også utrolig viktig at avisen tar tak i denne situasjonen. Som vi alle vet lever vi i et mer og mer mediestyrt samfunn, så at avisen skriver om saken er veldig positivt. Jeg er også veldig glad for at jeg kan bidra på min måte og får saken belyst. Nå håper vi på en snarlig løsning, slik at vi kan reise til og fra fastlandet også i feriene. Du kan lese hele avissaken ved å trykke her eller på bildet. Hele blogginnlegget mitt kan du lese her

Les mer i arkivet » Februar 2014 » Januar 2014 » Desember 2013

, Tromsø

Student fra den eksotiske øya Spildra, holder på med en integrert master i lærerutdanning 1.-7. trinn i Nordens Paris. Dette er min hverdagsblogg, treningsdagbok og kreative hjørne.

Legg meg til som venn

Student fra den eksotiske øya Spildra, holder på med en integrert master i lærerutdanning 1.-7. trinn i Nordens Paris. Dette er min hverdagsblogg, treningsdagbok og kreative hjørne.

KATEGORIER

ARKIV

LINKER


siljelisabeth.blogg.no

Promote Your Page Too

Norske blogger

Follow on Bloglovin
ch1ll.no - Den nye blogglisten
bilde
hits