Kveldsbilder

Det er slutt på midnattsol og lyse netter, høsten er kommet krypende over oss sakte her i nord. Litt kjedelig og litt koselig samtidig. Ikke minst er det morsomt, for nå åpner mulighetene seg for meg å bli enda bedre kjent med kameraet mitt. Foreløbig er jeg "tryggest" på auto-instillingen på kameraet, men skal øve meg mer og mer fremover nå uten auto. Gleder meg også til jeg får ordentlig stativ, forhåpentligvis blir det neste investering.

Her kommer noen bildet tatt i går kveld/ natt på Håkøya mot Kvaløya i Troms. Dugg i gresset

 

Fotokonkurranse

I sommer har Nescafe Dolce Gusto hatt en fotokonkurranse på instagram og facebook med tema Summer Can Be. Jeg har tagget flere av mine bilder i sommer på instagram med #summercanbeno, og resultatet var virkelig fantastisk. Først fikk jeg en mail hvor det stod at jeg var en ukesvinner. Jeg trodde nesten ikke på det, men jeg oppdaget bildet mitt på facebooksiden til Nescafe Dolce Gusto ganske kjapt. Premien; en Nescafe Dolce Gusto Circolo Automatic. Utrolig fett å vinne en kaffemaskin, også en bedre enn den vi har fra før av også. Herlig! 

Men det kommer mer... bare noen dager etter at jeg vant kaffemaskinen ble det lagt ut et nytt bilde på Nescafe Dolce Gusto sine facebooksider av nye ukesvinnere. Overraskende nok var jeg en av også! Jeg har tatt bildet nederst hvor broren min "holder" solen. Utrolig morsomt å vinne nok en premie. Og hva passer veld bedre enn å vinne et årsforbruk av Nescafe Dolce Gusto når jeg også har vunnet kaffemaskin. Utrolig gøy både å vinne premier og at bildene mine blir lagt merke til. 

 

Pink sky

I går var det et helt fantastisk lys over oss her i nord. Jeg og kjæresten var på tur hjem fra kino da vi så denne vakre utsikten mot Kvaløya i Tromsø. Vi kunne ikke annet enn å stopp og ta noen bilder. Helt utrolig! Tiden bare fløy mens vi nøt det fine lyset og hadde "fotoshoot" i vannkanten. Veldig koselig og en smule romantisk.

Les mer i arkivet » Februar 2014 » Januar 2014 » Desember 2013

, Tromsø

Student fra den eksotiske øya Spildra, holder på med en integrert master i lærerutdanning 1.-7. trinn i Nordens Paris. Dette er min hverdagsblogg, treningsdagbok og kreative hjørne.

Legg meg til som venn

Student fra den eksotiske øya Spildra, holder på med en integrert master i lærerutdanning 1.-7. trinn i Nordens Paris. Dette er min hverdagsblogg, treningsdagbok og kreative hjørne.

KATEGORIER

ARKIV

LINKER


siljelisabeth.blogg.no

Promote Your Page Too

Norske blogger

Follow on Bloglovin
ch1ll.no - Den nye blogglisten
bilde
hits