Blinklys

Noen ganger lurer jeg på om kjørelærerne glemmer å lære elevene sine å bruke blinklys. Eller om folk generelt bare er late eller glemmer at en bør gi vise hvor en skal kjøre for å få bedre flyt i trafikken. Kanskje er det noen som synes det er morsomt at andre ikke får tatt luker også, ikke vet jeg.

I dag må ha vært den store "ikke bruk blinklys"-dagen, i alle fall for de billistene som har vært i nærheten av der jeg kjører. Jeg har ikke tall på hvor mange luker jeg har mistet i dag fordi folk enten blinker for sent eller ikke blinker i det hele tatt. Utrolig irriterende!

Jeg vil med dette oppfordre alle til å bruke blinklysene for å vise hvor de skal og for å hjelpe andre fram i trafikken. Det skaper både bedre flyt i trafikken og minsker mye irritasjon hos medbillister. Om ikke annet blir jeg veldig glad hvis jeg slipper å vente unødvendig lenge. Men for all del, det går an å glemme, det gjør sikkert jeg også uten å legge merke til det, men prøv å gjør det til en god vane å bruk blinklyset ditt!

 

Jeg har også observert mange som ikke har peiling på blinking i rundkjøringer heller. Her er en liten illustrasjon som kan hjelpe de som sliter med dette. En skal faktisk blinke seg ut av rundkjøringen, ikke blinke når du er kommet ut av den! 
Hva irriterer deg i trafikken? 

 

Les mer i arkivet » Februar 2014 » Januar 2014 » Desember 2013

, Tromsø

Student fra den eksotiske øya Spildra, holder på med en integrert master i lærerutdanning 1.-7. trinn i Nordens Paris. Dette er min hverdagsblogg, treningsdagbok og kreative hjørne.

Legg meg til som venn

Student fra den eksotiske øya Spildra, holder på med en integrert master i lærerutdanning 1.-7. trinn i Nordens Paris. Dette er min hverdagsblogg, treningsdagbok og kreative hjørne.

KATEGORIER

ARKIV

LINKER


siljelisabeth.blogg.no

Promote Your Page Too

Norske blogger

Follow on Bloglovin
ch1ll.no - Den nye blogglisten
bilde
hits