Fantastisk februar

Heisann! Så langt har februar vært fylt med mange nydelige motiver. Jeg har øvd meg mer på nordlysfotografi, men også litt ellers på kveldene uten nordlys og noe i dagslys. Jeg har også fått over 400 følgere på instagram, noe jeg selv er veldig fornøyd med. Jeg legger ut bilder på instagram ganske ofte, så følg meg gjerne der om du vil se flere bilder. 

Dette bildet tok jeg en noe overskyet kveld på Kvaløya, med utsikt mot Tromsøya. 

 

Jeg har vært to dager på kurs på Sommarøya. Utrolig vakkert der, til tross for noe grått vær. Jeg skal helt klart tilbake dit!

 

Og sist men ikke minst, noen nordlysbilder. Jeg var så heldig å få det flotte nordlyset, i tillegg til at jeg hadde en god venninne med meg som fotopartner. Kos!
Grønn himmel

Rett over nyttår var jeg ute sammen med broren min og tok bilder. Vi hadde et spektakulært nordlys flere dager på rad. Heldig oss! En av dagene la nordlyset seg over nesten hele himmelen. Vakkert synes nå jeg. Hva synes du?Årets første nordlys-safari

Nordlyset, Aurora Borealis, så fantastisk! Årets første nordlysutbrudd var helt ubeskrivelig. Selv om jeg er vokst opp med nordlyset som noe helt normalt rundt oss på vinteren, blir jeg fortsatt helt bergtatt og satt ut når det raser som mest over himmelen. Jeg var ute sammen med broren min og tok bilder på denne kalde og vindfulle kvelden helt i begynnelsen av januar. Morsomt når resultatene bare blir bedre og bedre. Jeg jobber fortsatt med å finne bra balanser spesielt i forhold til ISO for å få mindre "støy" (kornete) bilder. Et av disse bildene har allerede over 90 likes på instagram, veldig gøy! Hvilket kan du finne ut herVil du se flere bilder? Da kan du sjekke ut facebooksiden min.

Lys i vinternatten

For et par dager siden var jeg ute i sterk vind og bitende kulde på speilblanke berg for å ta bilder. Det var noe nordlys også, men ikke så mye som jeg helst ville hatt. Jeg har allerede kommet med en smakebit på facebooksiden min og på instagram, men resten av resultatet ser dere her. Jeg er selv ganske fornøyd, men hva synes dere?
Vakre Aurora Borealis

Jeg driver å øver meg på å ta nordlysbilder for tiden. Noen blir ganske bra, andre mindre bra. Det er ganske vanskelig å få de bra bildene synes jeg, men øvelse gjør mester. Dette er tross alt min første nordlyssesong med ordentlig kamera. Heldigvis er det lenge til nordlyssesongen er over, så jeg har forhåpentligvis god tid enda til å øve meg. 

I måneskinn

Hei på dei :)

Etter mye om og men falt avgjørelsen på å bli i Tromsø i helgen fremfor å reise hjem til Spildra. Værmeldingen lovde noe dårlig vær, så var kanskje best. Greit å få brukt litt mer tid sammen med kjæresten også, i tillegg til vinkveld hos en venninne. Kos!

Tidligere denne uken var det et nydelig måneskinn over Tromsø. Jeg var ute med kameraet mitt og tok noen bilder. Holder på å øve meg i forhold til lukketid, blenderåpning, iso og så videre. Jeg lærer for hver gang jeg er ute og tar bilder. Hva synes dere?
Sau i solnedgang

Vi har vel alle sett den klassiske "elg i solnedgang". Veldig mye brukt på blant annet souvenirer fra Norge. Vi har ikke noe elg hos oss, så da kjører jeg min egen variant "sau i solnedgang". Jeg synes bildet ble ganske bra, litt morsomt.
Hva synes du?

 

Høstbilder

Høsten er her med så mange nydelige farger. Mange fine motiver å fotografere også, håper på å komme meg ut på litt fotosafari snart. Disse bildene er tatt ikke så langt fra der jeg bor på en rask gåtur i nærområdet. Nydelig nordlys

Her om kvelden var det et nydelig nordlys. Dessverre var jeg på et godt opplyst sted, og jeg mangler stativ. Prøvde meg på noen nordlysbilder, men ble nå så som så. Er fortsatt ikke helt kjent med kamera og hvordan en tar gode nordlysbilder, men øvelse gjør mester, og bedre bilder skal det blir utover året. Vakker er det uansett, Aurora Borealis. Kveldsbilder

Det er slutt på midnattsol og lyse netter, høsten er kommet krypende over oss sakte her i nord. Litt kjedelig og litt koselig samtidig. Ikke minst er det morsomt, for nå åpner mulighetene seg for meg å bli enda bedre kjent med kameraet mitt. Foreløbig er jeg "tryggest" på auto-instillingen på kameraet, men skal øve meg mer og mer fremover nå uten auto. Gleder meg også til jeg får ordentlig stativ, forhåpentligvis blir det neste investering.

Her kommer noen bildet tatt i går kveld/ natt på Håkøya mot Kvaløya i Troms. Dugg i gresset

 

Fotokonkurranse

I sommer har Nescafe Dolce Gusto hatt en fotokonkurranse på instagram og facebook med tema Summer Can Be. Jeg har tagget flere av mine bilder i sommer på instagram med #summercanbeno, og resultatet var virkelig fantastisk. Først fikk jeg en mail hvor det stod at jeg var en ukesvinner. Jeg trodde nesten ikke på det, men jeg oppdaget bildet mitt på facebooksiden til Nescafe Dolce Gusto ganske kjapt. Premien; en Nescafe Dolce Gusto Circolo Automatic. Utrolig fett å vinne en kaffemaskin, også en bedre enn den vi har fra før av også. Herlig! 

Men det kommer mer... bare noen dager etter at jeg vant kaffemaskinen ble det lagt ut et nytt bilde på Nescafe Dolce Gusto sine facebooksider av nye ukesvinnere. Overraskende nok var jeg en av også! Jeg har tatt bildet nederst hvor broren min "holder" solen. Utrolig morsomt å vinne nok en premie. Og hva passer veld bedre enn å vinne et årsforbruk av Nescafe Dolce Gusto når jeg også har vunnet kaffemaskin. Utrolig gøy både å vinne premier og at bildene mine blir lagt merke til. 

 

Pink sky

I går var det et helt fantastisk lys over oss her i nord. Jeg og kjæresten var på tur hjem fra kino da vi så denne vakre utsikten mot Kvaløya i Tromsø. Vi kunne ikke annet enn å stopp og ta noen bilder. Helt utrolig! Tiden bare fløy mens vi nøt det fine lyset og hadde "fotoshoot" i vannkanten. Veldig koselig og en smule romantisk.

Taste the moon

 Hei!

For en stund siden hadde vi en nydelig fullmåne på himmelen, det var et fantastisk syn. Som de hobbyfotografene jeg og broren min er tok vi selvfølgelig med oss kameraene og dro på fotosafari. Det beste var at vi ikke trengte å gå lenger enn 10 minutter fra huset vårt for å ta flotte bilder. Hva synes du?

Photoshoot i midnattssol

Heisann :)

Nå er det noen dager siden sist jeg var innom med en oppdatering, har vært ganske travelt i det siste. Heldigvis har jeg fått tid til å ta masse fine bilder. Skal deler endel bilder fremover, så starter nå med bilder tatt i midnattssolen for en uke siden. Vi hadde nydelig vær og skyfri himmel, flott gåtur fikk vi også. Har brukt broren min som "modell". Hva synes du om bildene?I bestemors hage

Jeg har alltid elsket å ta bilder, og drev med det som hobby i mange år på ungdomsskolen og videregående. Interessen har dabbet litt av med årene, men i det siste har den blomstret opp igjen. Da er det ingenting som passer bedre enn bilder fra bestemors hage. Alle bilder er tatt med min nye Nikon D7000, og jeg vil anse de som testbilder mens jeg lærer kameraet å kjenne. Hva synes du?Les mer i arkivet » Februar 2014 » Januar 2014 » Desember 2013

, Tromsø

Student fra den eksotiske øya Spildra, holder på med en integrert master i lærerutdanning 1.-7. trinn i Nordens Paris. Dette er min hverdagsblogg, treningsdagbok og kreative hjørne.

Legg meg til som venn

Student fra den eksotiske øya Spildra, holder på med en integrert master i lærerutdanning 1.-7. trinn i Nordens Paris. Dette er min hverdagsblogg, treningsdagbok og kreative hjørne.

KATEGORIER

ARKIV

LINKER


siljelisabeth.blogg.no

Promote Your Page Too

Norske blogger

Follow on Bloglovin
ch1ll.no - Den nye blogglisten
bilde
hits