Bloggen i lokalavisen

God søndag!

For noen dager siden skrev jeg om kutt i båtrutene på hjemplassen min. Blogginnlegget har spredt seg ganske raskt, og jeg har hatt flere hundre personer innom de siste dagene. Jeg er utrolig glad for at saken har nådd så mange, og håper dette er med på å finne en bedre løsning. 

Noe av det jeg skrev i innlegget mitt er også blitt brukt som uttalelser i lokalavisen, Nordlys, Det er utrolig gøy, men også utrolig viktig at avisen tar tak i denne situasjonen. Som vi alle vet lever vi i et mer og mer mediestyrt samfunn, så at avisen skriver om saken er veldig positivt. Jeg er også veldig glad for at jeg kan bidra på min måte og får saken belyst. Nå håper vi på en snarlig løsning, slik at vi kan reise til og fra fastlandet også i feriene. Du kan lese hele avissaken ved å trykke her eller på bildet. Hele blogginnlegget mitt kan du lese her

Én kommentar

Signe Bruvold

03.11.2013 kl.14:25

Kjempebra at du tok opp den saken! Stå på :)

tiggerlilly

03.11.2013 kl.19:51

morro =) stå på!=)

Skriv en ny kommentar

,

Legg meg til som venn

Student fra den eksotiske øya Spildra, holder på med en integrert master i lærerutdanning 1.-7. trinn i Nordens Paris. Dette er min hverdagsblogg, treningsdagbok og kreative hjørne.

KATEGORIER

ARKIV


siljelisabeth.blogg.no

Promote Your Page Too

Norske blogger

Follow on Bloglovin
ch1ll.no - Den nye blogglisten
bilde
hits