Fotokonkurranse

I sommer har Nescafe Dolce Gusto hatt en fotokonkurranse på instagram og facebook med tema Summer Can Be. Jeg har tagget flere av mine bilder i sommer på instagram med #summercanbeno, og resultatet var virkelig fantastisk. Først fikk jeg en mail hvor det stod at jeg var en ukesvinner. Jeg trodde nesten ikke på det, men jeg oppdaget bildet mitt på facebooksiden til Nescafe Dolce Gusto ganske kjapt. Premien; en Nescafe Dolce Gusto Circolo Automatic. Utrolig fett å vinne en kaffemaskin, også en bedre enn den vi har fra før av også. Herlig! 

Men det kommer mer... bare noen dager etter at jeg vant kaffemaskinen ble det lagt ut et nytt bilde på Nescafe Dolce Gusto sine facebooksider av nye ukesvinnere. Overraskende nok var jeg en av også! Jeg har tatt bildet nederst hvor broren min "holder" solen. Utrolig morsomt å vinne nok en premie. Og hva passer veld bedre enn å vinne et årsforbruk av Nescafe Dolce Gusto når jeg også har vunnet kaffemaskin. Utrolig gøy både å vinne premier og at bildene mine blir lagt merke til. 

 

2 kommentarer

Maria

14.08.2013 kl.18:41

Gratulerer :) De bildene var flotte :-)

Silje Elisabeth

15.08.2013 kl.11:31

Maria: Takk skal du ha :)

Skriv en ny kommentar

,

Legg meg til som venn

Student fra den eksotiske øya Spildra, holder på med en integrert master i lærerutdanning 1.-7. trinn i Nordens Paris. Dette er min hverdagsblogg, treningsdagbok og kreative hjørne.

KATEGORIER

ARKIV


siljelisabeth.blogg.no

Promote Your Page Too

Norske blogger

Follow on Bloglovin
ch1ll.no - Den nye blogglisten
bilde
hits