Nakenbilder av våre perfekte liv

For å få mange lesere kan du ikke være "en i mengden". Ingen vil lese om ditt liv som er så normalt at det sprenger skalaen for kjedsomhet. Hva gjør du da? Du finner på noe som sjokkerer, du pynter på livet ditt eller "kjøper" lesere med give aways. Det er en fin løsning det... du kommer deg opp og fram på topplistene om ikke annet. 

Selvfølgelig er det de som lever et liv i luksus hvor spennende ting skjer hver eneste dag, og jeg mener ikke noe som helst negativt om det. Men lever du et helt vanlig liv, hvorfor fremstille det som noe annet. Hvorfor smøre på for å gjøre deg selv mer interessant? Personlig tror jeg at alle er interessante på sin måte, en må bare klare å få den siden frem. 

 


 

Noen legger ut så lettkledde bilder at en ikke trenger fantasi for å forestille seg resten, 
andre kler på seg før de tar bilder som skal vises offentlig.

Noen opererer nesen eller forstørrer puppene, 
andre er fornøyd med det de har og gjør det beste ut i fra det. 

Noen bruker tusenvis av kroner på å kjøpe shouts og gaver til give aways, 
andre satser på at innholdet og gratis "reklame" er godt nokt. 

Noen spammer andre blogger med kommentarer som ikke har noe med innleggene å gjøre, 
andre leser innlegget og kommenterer ut i fra det.

 


 

Ikke at det generelt sett er noe galt i noen av delene, men det er noe med måten det blir gjort på. Er det fordi du faktisk vil eller trenger det, eller er det for å få oppmerksomhet. Det spiller en avgjørende faktor, selv om der kan være vanskelig å dømme hvem som vil hva. På noen ser en tydelig at ting kun blir gjort, sagt eller skrevet for oppmerksomhetens del, hos andre kan det være mer skjult. 

Vi har så lett for å dømme folk, gjerne basert på en "slikk og ingenting". Selvfølgelig har alle rett til å ha sine meninger, men trenger vi å si de høy bestandig? Trenger vi kommentere på innleggene til hverandre med mindre vi har noe konstruktivt å komme med? Vi er allerede utrolig flinke til å bryte oss selv ned, da blir det ganske overflødig at andre skal komme å mene noe om oss i full offentlighet med høytalere og neonskilt. 

 


 

Det jeg sitter igjen med er omtrent bare spørsmål. Er det verdt det? Å jobbe så hardt for å skille seg ut og få oppmerksomhet? Å bruke masse tid og penger på å fremstille en selv om noen alle vil lese om? Selvfølgelig kan det være positiv oppmerksomhet, noe som er bra og godt, men husk bare at all oppmerksomhet ikke nødvendigvis er god oppmerksomhet. Hvorfor ikke fremstille oss selv som de vi faktisk er? Hvorfor ikke finne frem til det som gjør akkurat oss interessant, og ikke lage en fiktiv fremstilling om det? Hva mener du?

 

(Alle bilder er med stor dyktighet hentet på google) 

6 kommentarer

Karoline - Tegneserieblogg

10.04.2013 kl.17:23

Er forferdelig irriterende med de som kommenterer innlegg uten engang å lese dem... finnes faktisk ikke noe verre. Hater å se at jeg har fått en ny kommentar, bli glad, klikke inn på den, for så å se enda en "Fin blogg! Kommentere min?"

Jesus, jeg skulle ønske man måtte lese gjennom hele innleggene for i det hele tatt å kunne legge igjen en kommentar.

Silje

10.04.2013 kl.17:50

Jeg kunne virkelig ikke vært mer enig med deg. Det er lett å bli "bitt av basillen", men enkelte klarer ikke å stoppe det. De fleste gjør det frivillig, andre ikke. Det er godt nok å være seg selv.

Silje Elisabeth

10.04.2013 kl.21:55

Karoline: Enig! Det er utrolig kjedelig med slike kommentarer. Spesielt når de ikke stemmer litt med innlegget en gang. Jeg har begynt å svare noe slikt tilbake: "takk for en fin standardkommentar som ikke har noe med innlegget mitt å gjøre!"

Silje Elisabeth

10.04.2013 kl.21:56

Silje: Det er altfor lett å starte, og kanskje altfor vanskelig å slutte igjen. Jeg lever i god tro på at det er godt nok at jeg er meg selv, så slipper man noen forvirring eller dyre forandringer :)

Karoline - Tegneserieblogg

10.04.2013 kl.22:35

Haha! Bra svar! Tror jeg må begynne med det selv ;-)

Silje Elisabeth

10.04.2013 kl.23:23

Karoline: Bare å kjøre på ;)

Skriv en ny kommentar

Silje Elisabeth

Silje Elisabeth

23, Tromsø

Student fra den eksotiske øya Spildra, holder på med en integrert master i lærerutdanning 1.-7. trinn i Nordens Paris. Dette er min hverdagsblogg, treningsdagbok og kreative hjørne.

Legg meg til som venn

Student fra den eksotiske øya Spildra, holder på med en integrert master i lærerutdanning 1.-7. trinn i Nordens Paris. Dette er min hverdagsblogg, treningsdagbok og kreative hjørne.

KATEGORIER

ARKIV


siljelisabeth.blogg.no

Promote Your Page Too

Norske blogger

Follow on Bloglovin
ch1ll.no - Den nye blogglisten
bilde
hits